Sağlık Personeline Şiddet! Yerde Sürüklediler
Konya 112’de görevli 3 personel, kaza yerinde yaralı 2 kişiye müdahale etmek isterken, yaralı ve yaralı yakınları tarafından saldırıya uğradı.

Ambulansla olay yerinden uzaklaşan ve darp raporu alan sağlık çalışanları, kendilerine saldıranlar hakkında şikayetçi oldu.
Olay, geçen salı gecesi meydana geldi. İddiaya göre, park halindeki TIR’a çarpan otomobildeki 2 kişi hafif yaralandı. Çevredekiler de ambulans çağırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri, yaralılardan birini sedyeyle ambulansa aldı.
Yerde Sürüklendiler
Bu sırada sedyedeki kişi sağlık görevlilerine, belirlenemeyen nedenle saldırdı.
Sesi duyarak olay yerine gelen yaralıların yakınları da ambulansta görevli Zeliha Altunel, Mehmet Başpınar ile Ali Rıza Çapar’a saldırdı. Yerde sürüklenen sağlık görevlileri, yardıma gelenlerin kavgayı ayırmasıyla ambulansa binerek olay yerinden uzaklaştı.
SaglikGörevlileri.com olarak yapılan saldırıyı kınıyoruz. Koronavirüsle ülkece mücadele ettiğimiz bugünlerde, sağlık çalışanlarına yapılan alkışla en azından farkındalık oluşacağı kanaati oluşurken, hâlâ sağlıkta şiddet vakaları oluyorsa diyecek söz bulamıyoruz.
GÜNCEL BİLGİ VE HABERLERİMİZDEN HABERDAR OLMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLERİ TIKLAYARAK SOSYAL MEDYADAN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ