112 Personeli Evinde Ölü Bulundu
Bodrum’da görevli 112 personeli 30 yaşındaki Y.B., evinde ölü bulundu.

Turgutreis Mahallesi’nde görevli 112 Acil Sağlık çalışanı 30 yaşındaki Y.B.’den haber alamayan bir mesai arkadaşı, Y.B.’nin Turgutreis’te yalnız yaşadığı evine gitti.
Y.B.’nin cansız bedenini gören mesai arkadaşı, büyük bir şok yaşadı. Y.B.’nin cansız bedeninin bulunduğu odada yoğun bir şekilde gaz kokusu olduğu iddia edildi.
İhbar üzerine olay mahalline jandarma ekipleri sevk edildi. Savcı ve jandarma incelemesinin ardından Y.B.’nin cenazesinin kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği bildirildi. Y.B.’nin intihar ettiği iddiası araştırılıyor.
İskenderun doğumlu olduğu öğrenilen Y.B.’nin psikolojik problemleri olduğu, geçtiğimiz günlerde arkadaşları tarafından ikna edilerek bir doktora götürüldüğü öğrenildi. Yakın arkadaşları, Y.B.’nin işinden de istifa etmeyi düşündüğünü dile getirdi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
GÜNCEL BİLGİ VE HABERLERİMİZDEN HABERDAR OLMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLERİ TIKLAYARAK SOSYAL MEDYADAN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ